Weekendens græskarfest i Dollerup og indbydelse til julestuer 1. lørdag/søndag og 4. søndag i advent

Der blev hygget og skåret græskar udenfor på terrassen i det gode lune efterårsvejr i lørdags, da byens græskarfest blev afviklet. Der blev drukket kaffe, saft, spist småkager og leget til den helt store guldmedalje. Kl. 18 spiste vi lækre græskarsupper og bagefter gik vi ud og tændte græskarlygterne. Mens de voksne ryddede op og gjorde rent legede ungerne super gode. Rigtig hyggelig og fin dag med en ca. 25 deltagende. Tak til alle for en rigtig hyggelig græskarfest 🎃❤️🌟

På vegne af Udvalget for Børn og Barnlige Sjæle – Jonas


Julestue 2022

Følgende er klippet fra facebookgruppen, til de af nyhedsbrevsmodtagerne, som ikke er på det medie:

Hallo alle kreative sjæle i Dollerup og omegn. Julen nærmer sig, og vi skal da have et julumarked i Dollerup. Måske bliver det ikke så stort som dengang på Møllen, men det skal vel ikke afholde os fra at gå sammen om at skabe et fantastisk julemarked i Ravnsbjerghus.

Vi har reserveret huset lørdag d. 26. og søndag den 27. November, 1. Søndag i Advent, og regner med at holde åbent fra kl.10 – 15 begge dage.

Hvis du har nisser, dekorationer, lys, keramik, glasting eller noget helt andet, som kan relatere til jul,og som du vil sælge, må du gerne skynde dig at tilmelde dig. Der må også gerne være nogen, der vil sælge gløgg, æbleskiver, kaffe, lækkert brød, eller hvad du lige har at byde ind med, bare det lugter lidt af jul.

Tilmelding til Jette eller kontakt webadmin på admin@dollerupbakker.dk

Skynd dig at melde ind så vi kan nå at fortælle alle, at der er julemarked i Skønne Dollerup i år.

– Jette

Kommende arrangementer

Torsdag d. 17. november er der billedaften. Der vil komme mere information på et senere tidspunkt.

Lørdag d. 19. november er der bogreception til bind nummer ni i bogserien “Mit Dollerup”. Receptionen afholdes i Ravnsbjerghus kl 13-17. Læs mere om receptionen her.

🆕 26.-27. november julestue d. 1. søndag i advent i Ravnsbjerghus.

🆕 Børnenes julestue 18. december kl. 14-17. Juleklip, sang, musik og dans om juletræet og Æbleskiver.

Dollerups Nytårsbrunch 7/1.

🆕 Fastelavn 19. februar kl 10-12 Sang/musik, tøndeslagning, hygge for alle og fastelavnsboller.

Som altid kan du kigge i byens åbne aktivitetskalender, som findes på forsiden af hjemmesiden: dollerupbakker.dk hvis du lige scroller lidt ned på siden.

I ønskes en god dag, hilsen webadmin