Nyheder

Seneste nyheder

Fredagsjulefrokost

Kære alle interesserede.Så er det tid for fredagsjulefrokosten den 3. december kl. 12.00 i Ravnsbjerghus. Pris som sædvanlig 60 kr. – Husk kontanter. Vi bestiller maden udefra, og det praktiske står Karl Emil, Anne Grethe og Elsebeth for. Evt. indslag er selvfølgelig velkomne. Tilmelding til Elsebeth tlf 86638197 – brug gerne tlf.svareren, hvis jeg ikke ligeFortsæt læsning “Fredagsjulefrokost”

Foredrag med Jens Frydendal 16. november kl 19

Billeder fra Dollerup Bakker og Hald Hovedgaard. Jens Frydendal har i et samarbejde med nu afdøde Erling Greve, gennem de sidste 25-30 år, indsamlet oplysninger om landskabsmalerier langs Hald Sø og som på et tidspunkt nået op på at have et omfattende arkiv med 486 værker af lidt under 100 forskellige kunstnere. En del afFortsæt læsning “Foredrag med Jens Frydendal 16. november kl 19”

Fredagsfrokost 5. november

Kære alle interesserede. Så er det tid for fredagsfrokost fredag den 5. november kl. 12.00 i Ravnsbjerghus. Pris som sædvanlig 60 kr. HUSK kontanter.Denne gang står Else, Inger og Aase for arrangementet. Tilmelding til Autrup tlf. 86638038 eller mail ja@autrup.dk senest mandag, den 1. november. Venlige efterårshilsenerElsebeth Mogensen

Naturvandring i de mulige nationalparker (herunder Hald Sø)

Invitation: Kom med på naturvandring i 21 mulige naturnationalparker Knap 200 forslag er nu blevet til 21 naturområder, der har mulighed for at blive til naturnationalparker. Snart kan du komme med på naturvandring over hele landet og høre meget mere. Frem til september 2021 har borgere, kommuner og foreninger været med til at pege påFortsæt læsning “Naturvandring i de mulige nationalparker (herunder Hald Sø)”

Loader…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Kom på maillisten

Få besked på din e-mail når der kommer nyheder på siden

Kun din e-mailadresse opbevares på wordpress’ server og kan kun ses af admin. Ønsker du at afmelde dig, da tryk “afmeld”/”unsubscribe” i en af nyhedsbrevene eller kontakt admin.