Medlemskab og kontingent

Tag del i Dollerups officielle fællesskab som medlem af beboerforeningen.

Som bosiddende medlem får du rabat til leje af forsamlingshuset og sjove og hyggelige begivenheder i fællesskabet. Deltag i Skt. Hansfejring eller Nytårsbrunch eller nogle af de andre sæsonbetonede begivenheder i dit lokalområde. Se mere om begivenheder nederst på siden.

Medlemskaber

Medlem – enlig

  • 150,-

Prisen gælder individuelt medlemsskab og dækker over præcis de samme aktiviteter som medlemsskab for husstanden.

Medlem – husstand

  • 300,-

Dækker medlemsskab for hele hustanden uanset hvor mange I bor sammen.

Betaling

Du bliver medlem ved at overføre en af de to beløb til vores bankkonto. I tekstfeltet skriver du din adresse eller dit navn.

Så let er det.

Bank:  Reg.nr. 9255 Kontonr. 0807373293

Mobilepay:  403582

Lokale aktiviteter
K.-E. Godiksen

Nytårsbrunch

Årets første begivenhed, hvor hele byen ønsker hinanden velkommen i det nye år. Traditionen tro serveres Vibekes Snaps, som er resultatet af bærsankning ved sidste års sommerfest.

T. Brandstrup

Fastelavnsfejring

Børn og voksne udstyres med bat, og så skal katten (eller substituten i tønden) slippes fri. Kom som en klovn, fisk eller astronaut – eller som du er.

K.-E. Godiksen

Generalforsamling

Ved generalforsamlingen stiftes bestyrelsen og borgerønsker bringes til afstemning. Sædvanligvis er menuen fast: pizza og rødvin til de fremmødte.

K.-E. Godiksen

Skt. Hans

Bål og grønne skove markerer midsommer, hvor harmonika og sangrøster spiller op til midsommervisen og andre sange om lyse nætter. Snobrød og hyggesnak er der selvfølgelig også.

K.-E. Godiksen

Sommerfest

Sidst i august bringes borgerne atter sammen til fællesspisning og -sang i forsamlingshuset. Der serveres brunch og for at få maden ordentligt på plads vandres der til bakkerne, hvor der sankes bær til Vibekes Snaps.

U. Gjesing

Halloween

Sidste skud på stammen er fællesspisning over græskarrelateret menu og hvor børn og voksne kan skære figurer i efterårets frugter.

K. Donovan

Julerier

Op til jul vil der være forskellige aktiviteter. Der er arrangeret dage, hvor man kan lave sine juledekorationer og kravlenisser og også hvor der kan danses om juletræ lidt på forskud. Der plejer at være mange nisser til stede.

Omkring 1. advent har man mulighed for at sælge sine sysler ved julemarkedet i forsamlingshuset. Markedet er åbent for offentligheden lørdag og søndag.

K.-E. Godiksen

Nisseridt

Mange Dollerupbeboere har hest og d. 23 bliver de luftet i samlet flok igennem hele byen. Optoget starter ved stænderpladsen og går igennem Røverdal via Dollerupvej til Thestrupvej og slutter via Møllebakken og Ravnsbjergvej ved forsamlingshuset. Efter ridtet ønskes glædelig jul.

Øvrige aktiviteter
K.-E. Godiksen

Kunstudstillinger

Få udstillet din kunst i forsamlingshuset. Kunstudvalget hjælper med opsætning og markedsfæring af ferniseringen.

K.-E. Godiksen

Fredagsfællesspisning

Alle, der har tid bliver budt til fællesspisning til fredagsfrokost for et mindre beløb til at dække fællesudgifter. Retten der serveres besluttes og anrettes af dem der tilrettelægger dagen. Datoen er som regel første fredag i måneden.

K.-E. Godiksen

Foredrag, kurser og koncerter

Både lokale og oplægsholdere fra øvrige dele af landet afholder flere gange årligt foredrag i forsamlingshuset om alt fra rejseoplevelser, voldsomme begivenheder, historier, småkurser og livets spørgsmål.

K.-E. Godiksen

Aktiviteter for børn -og barnlige sjæle

Året igennem skyder der arrangementer op for børn i alle aldersgrupper. Det kan være sæbekasseløbet Dollerup Grand Prix eller hyggeaftner med musik, leg og sport.

K.-E. Godiksen

Forbedrende aktiviteter

Som led I at holde byen representabel vil fællesarealerne blive renoveret og udbygget af boboerforeningen og frivillige der hjælper til.

K.-E. Godiksen

Øvrige arrangementer

I årets løb skyder der nye typer af arrangementer op. Selvom vi bor smukt, bliver der arrangeret udflugter til andre egne. Andre gange bliver vi i bakkerne og holder lokal sangaften eller finder på noget helt tredje.