Billedrapportage og kommende arrangementer (nye på listen)

Så er oktober ved at gå på hæld, og indendørsaktiviteterne bliver flere. Der har allerede være afholdt nogle arrangementer i vores by. En af dem var vinylaften, hvor forsamlingshuset var fyldt op med glade musikelskende mennesker, som var mødt op for at høre de sprøde toner fra vinyler, der i visse tilfælde ikke havde snurret i mange år. Der bringes her en billedrapportage, uden lyd, fra aftenen. Under denne, kan du se en oversigt over alle kendte arrangementer, året ud – og en enkelt som ligger på den anden side af nytår.

De runde, de firkantede, de små, de skæve, de smeltede og de støvede.

Vi taler her om vinyler. For de blev i den grad støvet af til en velafviklet Vinylaften, der foregik d. 7. oktober i Ravnsbjerghus. Der blev spillet en blanding af musik, som næsten kunne være blasfemisk, hvis du spurgte en af de moderne DJ’s eller radioværter. Genreskiftene var det man kunne kalde ubarmhjertelige, men meget charmerende. Og hvor synes det dog vidunderligt, at disse forskelligartede toner, trods mange år på hylden, atter kunne forene og genkalde en forgangen tid. Og det er måske endda for meget sagt. For vinylerne i lokalet repræsenterede flere årtiers storhedstid, helt op til nutiden. En enkelt vinyl repræsenterede dog nærmere årtier ved en glohed varmekilde, så det var ikke godt at vide, hvilke toner den engang indeholdt. Og ja, der var skam også en firkantet LP i lokalet. De standhaftige vinyler snurrede velvilligt, og havde vinylen været lidt for elsket igennem årene, gik den samme guitarsolo over i det man ville kalde i hak, hvor jeg kommer fra. Muligvis var sporene så slidte, eller nålen så støvet, at det fra tid til anden var nødvendigt at give apparatet et venligt bank, så nummeret trods alt ville få en ende. Enkelte deltagere ved arrangementet mente dog, at det var meningen at soloen skulle vare så lang tid, men det var betvivlet af andre, og et stamp i jorden gjorde en ende på sagen.

Du kan nyde billederne herunder. Og ser de lidt mærkelige ud i din mail, så gå lige over på hjemmesiden, ikke. Tak for det og tak for en hyggelig aften i forsamlingshuset.

Kommende arrangementer

🎃 Her i byen er der lige om hjørnet Græskarfest, som du kan læse mere om her. Det foregår d. 29. oktober i Ravnsbjerghus.

🖼 Torsdag d. 17. november er der billedaften. Der vil komme mere information på et senere tidspunkt.

📘 Lørdag d. 19. november er der bogreception til bind nummer ni i bogserien “Mit Dollerup”. Receptionen afholdes i Ravnsbjerghus kl 13-17. Læs mere om receptionen her.

🧑‍🎄 Kigger vi mod december, er der røster om julestue d. 1. søndag i advent. Mere information vil følge.

🎇 Skuer vi mod nytårstraditionen som er Dollerups Nytårsbrunch, er datoen fastlagt til d. 7/1. Det er en lørdag og datoen er fastlagt ud fra placeringen af selve nytåret og øvrige aktiviteter i forsamlingshuset.

Som altid kan du kigge i byens åbne aktivitetskalender, som findes på forsiden af hjemmesiden: dollerupbakker.dk hvis du lige scroller lidt ned på siden.

I ønskes en god dag, hilsen webadmin