Generalforsamling

Velkommen til foråret i dag, 1. marts, med flere bebudere allerede at finde rundt omkring i haverne og i bakkerne. Jeg bemærker særligt fuglekvidderet omkring solopgang på de frostspængte morgener, og hvordan solen og vejret virkelig minder en om årstiden. Dejligt er det. Samtidigt er slutningen på vinteren og starten på foråret også tradition for Beboerforeningens Generalforsamling. Du kan derfor nu se eller downloade den endelige dagsorden herunder, eller se den i en internetbrowser ved at klikke her.

Dato, tid og sted:
15. marts 2022 kl 18 i Ravnsbjerghus (forsamlingshuset)

Bestyrelsen har ligeledes opstillet et dokument med forslag til vedtægtsændringer. Det drejer sig om tilføjelse af kulturelle arrangementer samt at Dollerup Tidende i sin trykte udgave erstattes af den digitale version som du sidder med her.

Se de gældende vedtægter på hjemmesiden og se forslag til ændringer herunder, markeret med grønt i dokumentet.

Traditionen tro serveres der pizza og vin i forbindelse med generalforsamlingen.


Tag del i fællesskabet

Få gavn af dit nærområde ved at melde dig ind i Beboerforeningen. Som medlem har du adgang til oplevelser og arrangementer for både store og små. Begivenheder, som giver både underholdningsværdi og indsigt og knytter sociale bånd mellem dig og dine naboer – og deres naboer. Klik ind på hjemmesiden for medlemsskab, og se eksempler på et års aktiviteter ved at klikke her. Der er også samlet lidt billeder til dig her, baseret på de seneste års aktiviteter som blev foreviget af foreningens medlemmer.

Vær med til at skabe og vedligeholde det dynamiske byliv der er i Dollerup og i bakkerne omkring os. Forny dit medlemsskab eller meld dig ind for at bakke op og få mere ud af dit lokalområde. Du kan gøre det på følgende måder:

Medlemskaber

Medlem – enlig

  • 150,-

Prisen gælder individuelt medlemsskab og dækker over præcis de samme aktiviteter som medlemsskab for husstanden.

Medlem – husstand

  • 300,-

Dækker medlemsskab for hele hustanden uanset hvor mange I bor sammen.

Betaling

Du bliver medlem ved at overføre en af de to beløb til vores bankkonto. I tekstfeltet skriver du din adresse eller dit navn.

Så let er det.

Bank:  Reg.nr. 9255 Kontonr. 0807373293

Mobilepay:  403582

Udover sociale arrangementer, får du som bosiddende medlem store rabatter på leje af forsamlingshuset, samt medlemskab giver dig stemmeret til generalforsamlingen.

Bestyrelsen håber på flot fremmøde til generalforsamlingen d. 15. marts kl 18 i forsamlingshuset. Vel mødt.

På bestyrelsens vegne – webadmin

One thought on “Generalforsamling

Der er lukket for kommentarer.