Julehygge d. 16. december og referat fra bestyrelsesmøde

Velkommen til december i snehvidt og velkommen til tre forskellige nyheder i denne version af nyhedsbrevet. Denne gang handler det om den seneste bog om Dollerup, julerier d. 16. december og et referat fra seneste bestyrelsesmøde i beboerforeningen – her bliver du opdateret på projektet omkring forsamlingshuset.

Julerier i Dollerup Julestue d. 16/12 🎄

Udvalget for Børn og Barnlige sjæle bringer en opdatering om julestue i Dollerup 🌲🎄🎅🧑‍🎄

Lørdag d. 16/12 kl. 10.00-12.00 er der julestue i forsamlingshuset. Kom og hyg, klip det sidste julepynt, syng julen ind og ønsk god jul.

Vi kan tilbyde gran og ler så der er også mulighed for at lave juledekorationer. Medbring blot lys, pynt og skål🌲
Vi sørger for æbleskiver, saftevand, kaffe og ufortyndet julestemning ad libitum.

Så kom og hyg med os ☃️

Alle er velkomne. Børn eller ej. Vi beder om tilmelding i facebooktråden til Peter eller til admin@dollerupbakker.dk af hensyn til vores indkøb.

Arrangementet koster 10 kroner per person.

Kh. Udvalget for børn og barnlige sjæle 🎅🏼

Anmeldelse af den sidste bog i bogserien Mit Dollerup

Thorkild fra Dollerup har begået en anmeldelse af den afsluttende bog omkring Dollerup, som i november havde fernisering i forsamlingshuset. Anmeldelsen er netop bragt i Viborg Stifts Folkeblad. Den fine anmeldelse kan du læse online ved at klikke her . Det er i øvrigt og selvfølgeligt muligt at købe bogen. Hvor, spørger du? Nu skal du høre:


  • Køb den direkte af skaberne af bogen, ved at kontakte Henning Wisbech. Du kan se her hvordan bogen kan købes direkte. Du kan enten udfylde formularen eller se priser og kontaktinfo i forlagslisten. Listen er i pdf på siden. Du er også velkommen til at skrive til admin@dollerupbakker.dk så formidler jeg kontakt*.
  • Bogen kan også købes ved Skelhøje Købmandsgård eller i Bog og Ide i Viborg.

Julegaven til dig selv eller en historieinteresseret? Alle bøgerne i serien kan købes via disse kanaler.

Referat fra bestyrelsesmøde 28/11

Der blev d. 28/11 afholdt ordinært bestyrelsesmøde og her kommer referatet. I referatet kan du blive orienteret om det projekt som pågår med kommunen m.fl. i projektet omkring bevarelsen af forsamlingshuset. Se det på vores hjemmeside her, eller download det direkte fra din e-mail.


Afslutning på nyhedsbrev

*Grunden til at jeg formidler kontakten eller beder jeg om at udfylde formularer eller skrive på Facebook eller selv finde frem til personlig kontakt, er alene af den årsag, at jeg altid minimerer eksponeringen af private telefonnumre og e-mails for at forhindre svindel. Jeg beder om forståelse for dette – og forståelse har jeg i grunden altid mødt fra jer som nyhedsbrevsmodtagere. Bestyrelsen og jeg finder en bedre løsning når forsamlingshuset ikke kræver den flotte indsats og arbejde som de lægger i det nu. Så tak for det og for det gode fortsatte samarbejde. God weekend! 🌟