Græskarfest, vinylaften og referat

Så er efterårets første nyhedsbrev landet i din indbakke.

Sensommerfesten d. 10. september blev afholdt med det sædvanlige bærplukning til bærsnapsen “Vibekes snaps”. Om den bliver lige så smagfyldt som vanligt bliver afprøvet i det nye år, da det nu officielt er en tradition med snapsen. Her er eneste billede som admin har modtaget fra festen, tak Allan for at være på pletten.

Vinylfest den 7. oktober kl. 18 med fællesspisning (Buffet) 🎶

Så er vi klar til den næste vinylfest i Dollerup Forsamlingshus. 
Efter at have holdt en pause nogle år, har vi igen taget ideen op. Denne gang vil der dog være fællesspisning først, og her tager man selv en ret med til buffeten.  

Husk ❗️også at medbringe en vinylplade (eller flere), hvor du har udvalgt en sang som du har et specielt tilhørsforhold til. Inden afspilning vil vi selvfølgelig gerne høre historien om, hvorfor du netop spiller denne sang. 

Alle der har en vinylplade med, får lov af spille én sang, indtil alle har spillet deres sang, så vil der blive givet fri til at spille hvad man ellers har med, gerne med tilhørende historier.

Kom og vær med til en fornøjelig aften med vinylpladen og sangen i højsæde og ikke mindst samværet med din nabo, genbo eller andre fra byen. Vi sørger for varmen i huset, drikkevarer kan som sædvanlig købes til fordelagtige priser.

Velkommen, også uden plader
Har du ikke nogen vinylplader, så kan man låne på biblioteket. Du er stadig velkommen selv om du ikke har nogen plader med, man kan jo altid lytte.

Gratis deltagelse, du skal kun have mad med til buffeten.
Arrangementet er gratis for medlemmer. Er du endnu ikke medlem så gå ind på hjemmesiden https://dollerupbakker.dk/ , her kan du se hvordan du melder dig ind i beboerforeningen.

Tilmelding til vinylaften

Vi regner med at der er mange som gerne vil deltage, så vi er nødt til at have en tilmelding til arrangementet senest tirsdag den 4. oktober 2022, men også lige så meget af hensyn til maden. Så du må gerne skrive hvad du forventer at medbringe af ret, kold eller varm.

Tilmelding til kjeld@flammild.dk eller 91335681

PS… Det vil kun være muligt at spille vinylplader denne aften.

Bestyrelsen Dollerup beboerforening


👻 Græskarfest i Ravnsbjerghus 🎃

Så sker det igen.
Udvalget for børn og barnlige sjæle præsenterer. Årets (u)hyggeligste fest 👻 datoen er: Lørdag d. 29/10 kl. 15.00-20.00

Om eftermiddagen skærer vi græskarlygter og hygger. Der vil være kaffe og saftevand på kanden. Måske endda en småkage 🍪

Kl. 18 spiser vi græskarsuppe og bagefter går vi ud og tænder lygter og synger en sang. Der er mulighed for at købe en forfriskning (øl og vand). Alle giver et symbolsk beløb pr. kuvert til maden, og hvis du har lyst til at lave en portion græskarsuppe, så skriv endelig i kommentarfeltet.

Alle er velkomne. Også dem uden børn.

Vel mødt
– Udvalget for børn og barnlige sjæle


Referat af bestyrelsesmøde

Læs referat fra bestyrelsesmøde i beboerforeningen d. 15. september her.

Øvrige kommende arrangementer er billedaften 17. november

One thought on “Græskarfest, vinylaften og referat

Der er lukket for kommentarer.