Bliv anpartshaver i afgræsserlauget

Dollerup Afgræsserlaug har helt ekstraordinært åbnet op for tilgang af nye medlemmer og vil gerne have ca. 4 nye medlemmer med.

Som medlem og andelshaver får du et kvart dyr i fryseren til efteråret/vinteren. Dyrene ankommer omkring 1. maj og græsser på engen lige midt i Dollerup – drikker af bækken og skydes på marken, så de ikke bliver stresset af køretur til slagteriet.

Køernes ankomst til markerne i fjor

Hvis vi får 4 dyr i år, så er der tilsyn hver 16. dag over hele sæsonen. Tilsynet består i at tælle dyrene (altså tælle til 4), og så sikre sig, at de har det godt (ikke ligger med et brækket ben eller lign). Alle endelshavere er fælles om nogle praktiske ting.
Der indkaldes til fælles arbejde omkring marken, græsslåning og indfangning af dyr. Fællesarbejde maks 3 gange i løbet af en sæson. Alt i alt er det begrænset arbejdsmængde for noget virkelig lækkert og rimelig billigt VELFÆRDSKØD!!!!

Køerne på græs i et tidligere forår

Der er et fast indmeldelsesgebyr på 250 kr. Kilopris og øvrige omkostninger svinger fra sæson til sæson, så kontakt Trine for at blive klogere på medlemskabet.

Kontakt

Ved spørgsmål, så kontakt mig endelig:


✉️ Mail: trinebrandstrup@gmail.com
📞 Mobil: 22661981

‘Pladserne’ fordeles efter først til mølle.

På vegne af dollerup afgræsserlaug

Trine Brandstrup