Referat fra bestyrelsesmøde

På vegne af bestyrelsen udsendes hermed referat fra bestyrelsesmødet 15. januar 2022. Du kan finde de nyeste dokumenter og referater under fanen “Bestyrelsen” og vælge “Offentlige Dokumenter og Vedtægter”. Du kan også se referatet ved at klikke her.

I referatet kan du læse om finansiering af børnearrangementer, arrangement af loppemarked, og om kulturel tilskud samt planlagte arrangementer i 2022. Desuden kan du følge med i arbejdsgrupper omkring bevarelse af forsamlingshuset, naturlegeplads, linjeføring af motorvej og trafikdæmpende foranstaltninger.

Generalforsamling

Husk Generalforsamling d. 15. marts kl 18.00 i Beboerhuset, Ravnsbjerghus. Dagsorden og forslag til vedtægtsændring udstedes 14 dage før. Derfor skal forslag fremsendes til bestyrelsen senest 1. marts. Der serveres Pizza og rødvin kl 19.30. Vel mødt.

Fastelavn

Det er i morgen søndag kl 10-12 i Forsamlingshuset, at byens Fastelavnsfest afholdes 🎊🪅 Tag gerne lidt stemningsbilleder som kan komme med i næste nyhedsbrev og send dem til admin@dollerupbakker.dk eller via Messenger eller Facebook-gruppen.

Med ønsket om en dejlig weekend – admin

One thought on “Referat fra bestyrelsesmøde

Der er lukket for kommentarer.