Forårsrengøring og referat af seneste bestyrelsesmøde

Forårsrengøring 6. maj 🧼🧹🪣🍂💦🫧

Vores forsamlingshus skal have sin årlige forårsklargøring og rengøring så sæt et kryds d. 6/5 fra kl. 16 og gør klar til socialt samvær og til opfriskning af byens samlingssted. Tidligere har den stået på opgaver såsom af feje blade, rense petanquebanen, vaske gulvene helt i bund, fjerne mos udendørs og give lidt maling og fedtpletter en kærlig hånd. Måske er der lidt bolte der skal strammes og et par brædder der skal udskiftes, men det er alt sammen noget der bliver anvist på dagen.

Der er opgaver til alle tålmodigheder, håndelag og helbred, så velkommen til klargøring af forsamlingshuset d. 6/5 kl. 16 – kom bare som du kan få det til at hænge sammen.

Der er aftensmad til alle fremmødte.

Referat af bestyrelsesmøde d. 22/4

Læs om hvad bestyrelsen arbejder på i denne pdf som er referatet fra bestyrelsens seneste møde.

Der bliver blandt andet nævnt, at det kan være svært at få fat i bestyrelsen. Det er slet ikke meningen, og så dog.

Der er oprettet en mail der hedder bestyrelsen@dollerupbakker.dk som sender direkte til formanden. Telefonnummer står desuden under “bestyrelsen” på den til enhver tid siddende formand, inde på dollerupbakker.dk

Desuden kan du altid få formidlet kontakten via webadmin på admin@dollerupbakker.dk

Lokalhistorisk forening har en kontaktformular her som også kan findes i deres afdeling på hjemmesiden.

Booking af forsamlingshuset er ligeledes opstillet på hjemmesiden.

Dem der ønsker en platform på siden eller en ny kontakt e-mail kan kontakte webadmin på admin@dollerupbakker.dk så ser vi på det sammen.

Det er for at beskytte fores forening mod svindel, som desværre har ramt os tidligere, hvor svindlede sætter en snydesamtale op imellem kassereren og formanden, så det ligner at det er de rigtige personer på mailen. I virkeligheden snyder de penge eller informationer ud af tillidsfulde personer. Det kostede os et beløb for et par år siden, og derudover har jeg i vinter været i kontakt med Google som har haft annoncer på udlejninger af vores hus under en forkert kontaktperson, som potentielt kunne leje vores hus ud for penge, uden at vi kendte til aftalen. Og lejer kunne stå på dagen uden en rigtig aftale med tabte penge. Det er tilsyneladende ikke sket, men vi vil være ærgerlige hvis det skete.

Det vil jeg gerne forhindre og beskytte som admin. Så skal du have fat i andre, så kan du fange os på ovenstående mail, så videreformidler vi kontakten og hjælper på vej med din forespørgsel.

Ja, sikke så, jeg afslutter lige med en smiley og ønsker en god dag, rigtig glædelig forår og vi ses d. 6. maj 😊

Skriv en kommentar