Generalforsamling i Lokalhistorisk Forening – og rettelser til generalforsamlingen i beboerforeningen

Dollerup Lokalhistoriske Forening/FORLAGET RAVNSBJERG indkalder til generalforsamling d. 28. marts 2023 kl 19.30 i forsamlingshuset Ravnsbjerghus.

Henning har bedt mig om at reklamere for medlemskabet af foreningen til den nette sum af 150,- i årligt individuelt medlemskab. Foreningen indbefatter også Forlaget Ravnsbjerg, som vi alle kender fra Bogserien “Mit Dollerup“. Kontakt gerne Henning for at høre mere om både bogen og omkring medlemskab af Lokalhistorisk Forening.

Dagsordnen kan ses og downloades herunder. På lokalhistorisk forenings vegne; vel mødt.

Rettelse til dagsorden til generalforsamling i beboerforeningen

Det er sæson for generalforsamlinger. Som nævnt holder Lokalhistorisk Forening generalforsamling 28/3. Ugen før afholder beboerforeningen deres d. 21. marts, og du kan læse mere i nyheden her.

Siden udsendelsen af nyheden indeholdende dagsordenen er der sket ændringer ift. de opstillede kandidater til bestyrelsen af beboerforeningen. Du kan se den tilrettede dagsorden herunder (dagsordenen er opdateret på hele hjemmesiden, også den forrige nyhed). På beboerforeningens vegne – Admin. Ps, jeg fik betalt mit medlemskab – fik du? #betterlatethannever

God weekend 👋