Flid og effektivitet til dagens stolebetræk 🪑 fra 2 dage til 1

50 stole løb i dag igennem en omfattende opdatering, da de blev adskilt 🪛 skrubbet 🧼 og ompolstret ✂️

Holdet var så effektive, at alle stole i forsamlingshuset stod klar allerede efter lige under 3 timer. Og med alle fingre intakt blev der efter bedriften indtaget pizza og fortalt anekdoter fra livet i Dollerup.

Da alle stole er ombetrukket så er der ikke ombetrækningsdag nummer 2 i morgen, nu da opgaven er fuldført og fejret.

Tak for indsatsen til polstreholdet. Webadmin kom just i tide til at hjælpe de hårdtarbejdende med at udrydde pizzaen og kunne derfor lige akkurat få sine hænder op af lommerne. Det kom der lige et holdfoto ud af, og det er vidst helt berettiget at jeg ikke er med på fotoet. Flot arbejde og indsats 👏

Aase var på pletten med kameraet undervejs, så se hele processen i billedrapportagen herunder.

One thought on “Flid og effektivitet til dagens stolebetræk 🪑 fra 2 dage til 1

Der er lukket for kommentarer.