Sommernyheder og billedrapportage fra sommerens første arrangementer

Sommervarmen har ramt Europa, og dermed også Dollerup. I ly af bulder og brag fra det verserende tordenvejr har webadmin krybet inden døre, for at sende de seneste nyheder fra vores by og omegn. Du finder i dette nyhedsbrev:

  • Billedserie fra loppemarkedet 11. juni
  • Nye retningslinjer for leje af forsamlingshuset og opdaterede priser
  • Referat fra bestyrelsesmøde 14. juni
  • Billedserie fra Sankt Hans fejring 23. juni
  • Kommende arrangementer

Billedserie fra Loppemarked 11. juni

Man kan vel sige, at Dollerups loppemarked blev modtaget med stor succes. Det var en tilfreds arrangør, Jette, som midt i markedspladsen indvilligede til et foto i solen og den blafrende vind blandt handlende lokale. Se billederne af de mange stande fra en dejlig sommerdag herunder.

Du kan allerede nu begynde at se dine skuffer, kælder og kvist igennem for sager, du ikke længere bruger – der er nemlig antydning af, at loppemarkedet returnerer i 2023 den 2. lørdag i juni (10. juni).

Ny kontrakt til udlejning af forsamlingshuset

Kontrakten er opdateret for leje af forsamlingshuset. Den nyeste version er altid den, der forefindes på hjemmesiden, og som du kan se her.

Ændringerne består blandt andet af prisændringer, og at det nu kun er muligt med heldagsleje (og altså ikke halvdags). Derudover er der præciseret adskillige forhold omkring blandt andet rengøring og betalingsfrister. Få det fulde overblik på hjemmesiden under “Booking af forsamlingshus”.

Referat fra bestyrelsesmøde 14. juni

Der har været bestyrelsesmøde i beboerforeningen, og referatet er nu gennemlæst og frigivet. Du kan se det eller downloade det her:

Sankt Hansfejring

Traditionen tro blev der afholdt Sankt Hans ved forsamlingshuset. Der blev udtrykt stor beundring for bålets brandevne – et kvalitetsbål i anstændig størrelse som klarede alle sangenes tid. Gløderne til sidst blev flittigt brugt til snobrød. Tak for et hyggeligt og velbesøgt arrangement.

Kommende arrangementer

Sæt kryds i din kalender, der er nemlig flere begivenheder på vej:


9. august og 10. august fra kl. 16:
Vi ombetrækker stolene i forsamlingshuset.

10. september kl 15:
Sensommerfest med bærplukning. Altid et godt selskab og årets udgave af Vibekes snaps sættes til at trække smag fra høsten.

7. oktober:
Vinylparty – kom og luft dine gamle (eller nye) vinylplader, og lad andre høre dine yndlingstoner.

Du kan holde dig orienteret på forsiden af hjemmesiden, hvor kalenderen er synlig for alle, indeholdende alle kommende aktiviteter. Der kommer løbende orienteringer om fremtidige arrangementer via nyhedsbrevet, på hjemmesiden og facebooksiden.

Alle ønskes en god dag og en dejlig sommer 🦋

På vegne af bestyrelsen – admin