Referat af Generalforsamling 15. marts 2022

Flere end 30 lokale beboere deltog i tirsdags til den ordinære generalforsamling i Dollerup Beboerforening. I “rimelig god ro og orden” blev dagsordenen gennemført, selvom ordstyrerens tålmod blev sat på prøve af den diskussionslystne forsamling.
Der opstod – næsten – en historisk begivenhed, da der var flere opstillingsparate kandidater til bestyrelsen der meldte sig på banen og stemmesedlerne uventet skulle produceres. Knapt var startskuddet til det demokratiske drama skudt i gang, før hændelsen faldt sammen med levering af de obligatoriske pizzaer. Stemningen var høj og nærmest løssluppen, så i en hurtig vending blev afstemningsdramaet afblæst af den ene af kandidaterne. Begrundelsen: “Jeg er også ved at være sulten, jeg trækker mig” og afstemningen blev dermed afgjort med klapsalve og velkommen til bestyrelsen.

Af emner vendt under generalforsamlingen foruden de foreskrevne, kan nævnes status på trafikdæmpende foranstaltninger til byen, vedtægtændringer, medlemsorienteringer (nyhedsbreve), status på (et faldende) antal medlemmer i beboerforeningen, projektvidereførelse af naturaktivitetssti fra aktivitetsudvalget samt gener fra gadebelysning mv. Læs flere detaljer i referatet fra generalforsamlingen samt i de kommende, løbende referater fra bestyrelsesmøderne som lægges op på hjemmesiden efter hvert bestyrelsesmøde.

Referat fra generalforsamlingen 2022

Se referat fra generalforsamlingen her

Bestyrelsens beretning

Se bestyrelsens beretning her

Referaterne kan som altid findes øverst på hjemmesiden under “Beboerforeningen”, og klik på “Offentlige dokumenter og vedtægter”. God læselyst.


Medlem af beboerforeningen

Tag et kig på de seneste års billeder fra beboerforeningens (og diverse udvalgs) aktiviteter i billedkarusellen herunder og bliv mindet om, at trods coronarestriktionerne vi var igennem, så er vores lille samfund fyldt med liv. Vi samler på nærværende oplevelser! Så i videreførelsen af nye og gamle traditioner, og med indførelse af “kulturelle begivenheder” i vedtægterne, glæder vi os til at samles til endnu flere oplevelser i Dollerup og omegn. Kontakt til udvalg, bestyrelse og webadministrator kan ske ved at klikke her, hvis du har en god ide eller vil bidrage til lokale aktiviteter.

Som afslutning på dette nyhedsbrev mindes du om, hvad medlemskabet dækker over ved lige at kigge ind på siden her, med tekst og billedserie. Ved dit medlemsskab bidrager du til muliggørelsen af et aktivt beboerfællesskab, anstændige og attraktive forsamlingsmuligheder og (beboer-)naturområder, kulturelle arrangementer og interessante foredrag og aktiviteter for beboere i alle aldre. En stærk opfordring til at melde dig ind skal lyde herfra! Der er hjertevarme og god plads til netop dig og dine 🤍

På bestyrelsens vegne – admin


Take-aways fra admin

Take-aways… Det er også en anden måde at sige, at jeg som administrator har taget følgende notits af en af emnerne på generalforsamlingen.

Tak for de rosende ord for administrering af hjemmesiden. Jeg finder det er sjovt at hjælpe med kommunikationen i byen. Der er desværre nogle “huller” i modtagerskaren som jeg ikke kan nå herfra. Så jeg har en lille liste til beboerne som er med i mail-listen, så vi alle kan hjælpe til med at sprede informationer. Den kommer her:

  • Når du evt. skal sælge/udleje dit hus, så nævn hjemmesiden for ejendomsmæglerne/lejer. De vil gerne sælge huse i områder med en aktiv forening, og vores nyhedshistorik på hjemmesiden viser dette med tydelighed. Så får nye købere/lejere besked.
  • Når du får en ny nabo eller møder en ny familie eller beboer, så kan du fortælle dem om hjemmesiden og facebookgruppen. Det er dog kun dem selv der kan oprette sig, jeg kan ikke skrive andre op.
  • Hvis du har forsøgt at oprette dig på mail-listen via hjemmesiden, men ikke synes du får mails fra hjemmesiden, så kontakt mig på admin@dollerupbakker.dk eller på anden vis, så forsøger jeg at hjælpe dig. Jeg kommer gerne forbi personligt. Kig eventuelt i “spam” eller “Uønsket post” i dit mailprogram.
  • Stort set alle nyheder kommer både som mail og som nyhed på hjemmesiden. Nogle gange deler jeg dem i Facebook-gruppen. Så er du hverken på Facebook eller kan komme på mail-listen via hjemmesiden, så kan du se alle de nyeste opslag på hjemmesiden ved at søge efter den på google eller skrive http://www.dollerupbakker.dk på internettet. Hjælp gerne andre borgere, hvis du ved de føler sig uden for den digitale nyhedsstrøm.
  • Sidst kan nævnes, at hvis du har en nabo som ikke er digital, så kan du videresende nyhedsmailen eller printe den ud til dem. Sidstnævnte er bedst at gøre fra hjemmesiden, så er det lettere at læse og der kommer ikke alt muligt engelsk med.
  • Har du andre forslag, kontakt da gerne admin eller bestyrelsen ved at klikke her.

Du kan sagtens få dit budskab på hjemmesiden 📸🥂

Selvom det er bestyrelsens initiativ og budget der muliggør denne hjemmeside, så kan alle private godt få budskaber igennem – evt. først efter godkendelse af bestyrelsen. Jeg er frivillig webadministrator, som ikke er på valg eller med i bestyrelsen, og hjælper med at gøre informationer tilgængelige og lækre online. Jeg er dog ikke admin i facebookgruppen.
Vil du have et budskab igennem digitalt, så kontakt mig gerne på admin@dollerupbakker.dk og jeg forsøger at understrege, om det er beboerforeningen eller andre, der er afsender når det kommer på hjemmesiden.

Vi elsker at der er aktiviteter og billedserier, så send gerne en historie, invitation, billeder eller andet godt som kan deles.

Hav en dejlig dag, mvh admin