Dollerup nyt – juleudgave

Lyskæderne og de mange juletræer langs vejen i byen er ikke alene om at afsløre julens komme. Vi er tæt på. Og i julekalenderne af forskellig art er næsten alle låger åbnet, julen næsten reddet i tv og anden eller stegen er næsten ovnbagt. Det er mine småkager så overhovedet ikke, men det hænger sammen med at jeg ikke har lavet dejen endnu. Men det er en anden snak. Vi er der næsten, og der viderebringes hermed en julehilsen fra bestyrelsen med en masse nyheder af forskellig art.

Rigtig glædelig jul til læserne af nyhedsbrevet 🎄
– hilsen admin.

Snemandskonstruktion i starten af 2021

Juletræer langs vejen 🌲🌲🌲

Karsten Staal har igen i år doneret de juletræer, som har pyntet Dollerup i det meste af december måned.
Hvis du blandt de opstillede træer finder et, som du tænker lige kunne passe til Jeres jul har du mulighed for at købe det til spotpris.

Du kan allerede fra nu sætte en mærkat med dit navn på træet og hjembringe det fra d. 23. december kl. 12.00. Betal herefter 50 kr. på mobil: 4326ZA (Dollerup Beboerforening).

Sæt et mærkat på det træ du kunne tænke dig at købe, på de træer der står langs vejene i Dollerup. Du kan hente det fra d. 23/12 kl 12.

Nytårskuren 2. januar kl. 11

Vi har desværre måtte aflyse Nytårskuren i år, som følge af de nye coronaretriktioner.
Men da vi nødig vil aflyse denne hyggelige tradition for andet år i træk planlægges en spadseretur i bakkerne i stedet.

Der vil være tur-muligheder af forskellig længe, således at alle kan være med.
Tag evt. en kande kaffe med og få en nytårssnak med ”en af de andres naboer”.
Vi vil forsøge at få en lokal turguide med denne dag ligesom der arbejdes på udskænkning i det fri af Dollerupsnapsen, som har trukket på de bær der blev plukket på heden ved sommerfesten.

På gensyn udenfor forsamlingshuset søndag d. 2. januar kl. 11.00.

Nytårs(kur)vandretur starter ved forsamlingshuset kl 11 d. 2. januar 2022

Siden sidst

Tak til Jens Frydendal der d. 16. november afholdte foredrag omkring billeder fra Dollerup Bakker og Hald Hovedgaard. Ca. 27 deltagere og en spændende aften.

En af malerierne fra Dollerup Bakker, her ved Hald Ruin.

En tak til udvalget for Børn og Barnlige Sjæle, som havde planlagt julefest d. 17. december. Desværre måtte det aflyses på grund af coronasituationen, ligesom det også er årsagen til at at udsætte sangaften og vinylaften fra dette efterår til engang i foråret 2022. Vi må have forståelse for situationen, og glæde os til vi kan forsamles til vores bys traditioner igen. Tak til alle dem, der skaber fællesarrangementer.

Kommende arrangementer

Generalforsamling 15. marts 2022, sæt kryds i kalenderen


Referat fra seneste bestyrelsesmøde

Punkter fra bestyrelsesmødet d. 15. december indbefatter blandt andet møbelrensning, hærvejsmotorvejen, aktiviteter, loppemarked, Dollerup Naturpark og nyt vedr. diverse udvalg.

Se referat her (kræver pdf-fremviser). Du kan finde alle offentlige dokumenter fra bestyrelsen på hjemmesiden oppe i toppen af siden under “Beboerforeningen”. Kom til siden her, hvor referatet også ligger (i et år).

Tak fordi du læste med. Glædelig jul!