Godt nytår!

                                             

Nytårsbrunch 2021

Med de sidste tiltag fra regerings side vedrørende covid-19, så er vi nødt til at aflyse vores nytårsbrunch 3. januar 2021, hvilket der sikkert er flere der havde gættet.

Jeg ved godt at der er mange som har set frem til igen at skulle mødes med naboer, venner og bekendte, men tiden i øjeblikket tillader ikke at vi mødes så mange mennesker.

Vi må se om vi evt. kan lave noget når der igen bliver åbnet op for at vi kan mødes.


Naturnationalpark Hald Sø & Dollerup Bakker – vildere udsigter i Midtjylland

Beboerforeningen har fået en henvendelse fra KMU (Kultur & Miljøudvalget Viborg kommune) angående Naturnationalpark Hald Sø & Dollerup bakker. Grunden er at KMU har punktet på dagsordenen den 7. januar 2021 bl.a. sammen med et projekt dyrehave/Viborg naturpark i Klostermarken. Bent Melvej og undertegnede har hver for sig gennemgået projektbeskrivelsen og givet vores umiddelbare holdning til projektet som det er sammensat pt. Det skal siges at vi fik under 24 timer til at komme med vores synspunkter på projektet. Spændende læsning meeeen…. Bison og elge i vores området……

Du kan læse mere om projekterne på hjemmesiden så snart det er lagt op eller via disse link til projektbeskrivelserne.

Link til dagsorden

Link til danarige.dk

Kontingent 2021

Skulle du være en af dem som endnu ikke har meldt sig ind i Dollerup beboerforening, så har du muligheden for det nu eller du kan også forlænge dit medlemskab ved at betale på:
 

Bank:  Reg.nr.9255 Kontonummer 0807 373 293

Kontingentet for 2021 er uændret:

Enlige 150 kr

Husstand 300 kr

Beboerforeningen ønsker alle et godt nytår 🥂