Erhverv og foreninger

Lokale erhvervsdrivende og foreninger

Kreativiteten og iværksætterånden lever i Dollerup. Du finder her både de kreative, tekniske og udøvende foreninger og erhverv i Dollerup og omegn.

Foreninger og fællesskaber i Dollerup og omegn

Lokalhistorisk Forening og Forlaget Ravnsbjerg

Dollerup og omegnen bygger på historie helt fra istiden og op igennem landbrugs- og tekstilhistorien. Foreningen holder historien i live, se lidt af den her.

Vinterbaderne

Morgenfriske lokale vinterbadere bader og dypper året rundt i Hald Sø.

Islandske heste

Bakkerne domineres af mange dyr i alle størrelser. Specielt den islandske hest kan spottes på mange af foldene. Hesten er også samlingspunkt for lokale ryttere og hestefolk.

Road Racing

Fællesskab for motorinteresserede

Dollerup Afgræsserlaug

Andelsforening af kvæg.

Dollerup Trail

Dollerup Trail, er et årligt trail løb i og omkring bakkerne i Dollerup. Formålet er at give deltagerne en unik naturoplevelse i løb, samtidig med at der er distancer for enhver. Løbet gennemføres som udgangspunkt i oktober måned.

Erhvervsdrivende i Dollerup og omegn

Dollerup Lys og Den Lille Butik

Dollerup Lys er beliggende i de skønne Dollerup bakker lige syd for Viborg. Inspirationen til lysene finder vi i naturen omkring os, og ikke mindst fra de skønne islandske heste som der findes  i stort antal i bakkerne.

Koncertrejsen.dk

Det er min passion er at sætte en uformel, inspirerende og nærværende social ramme for koncerter på internationalt niveau og at give dig en oplevelse, du ikke vidste du kunne få, i et fællesskab med andre, der deler din passion.

Grønhøj Vognmandsforretning

Tekst og billede kommer senere

Bed & Breakfast Hasselgren

Hasselgren har også B&B. Et hyggeligt nordisk åndehul i hjertet af Dollerups skønne natur.
Skal du vandre eller cykle i skovene, er Hasselgren B&B et oplagt sted, at overnatte.

Butik Hasselgren

I Dollerup finder du en hyggelig butik med lækkert bæredygtigt tøj og et fint udvalg af brugskunst, tilbehør og lækkerier. 
Alt er udvalgt nøje og med øje for kvalitet og detaljer.

BevidsthedsBerøring

Kropsterapi og blid massage. BevidsthedsBerøring er en terapiform, hvor du bevidstgøres om tidligere gemte og glemte oplevelser. Disse kan sidde som blokeringer, spændinger og bruge af din energi. Den milde berøring frisætter åndedrættet og bevirker, at kroppen selv giver slip på dybe mønstre. En session tager 2 timer.

Skelhøje Købmandsgård

Skelhøje Købmandsgaard er en Registreret Socialøkonomisk Virksomhed, der indeholder både købmandsbutik, café samt turistservice og information. Fra 7. november 2020 er vi blevet en del af Min Købmand!

Audio Gangsters

Audio Gangsters is a Sound & Music studio located in the heart of Dollerup (DK), run by multi instrumentalist Thomas Richard Guldsten Christensen. I have 20+ experience with Audio post production, Music production, Musik composition, Sound for Film, Commercials, Installations, Games & what have you 🙂

LoadMaster
weighing-systems ApS

Firmaet leverer forskellige typer vejesystemer til bl.a Vognmands- og Landbrugs branchen. 
Derud over leverer vi TPMS Dæktryk overvågnings systemer til de samme brancher.

Fysiurgisk massør v. Britt Hermanrud

Tekst og billede kommer senere

Tantestrejf.dk

Hej, jeg hedder Annette Drastrup og er amatørbager og mad-entusiast. Måske nyder du ligesom jeg at stå i køkkenet og eksperimentere og afprøve forskellige opskrifter? Måske bliver du også inspireret og udfordret af nye opskrifter? Jeg bliver ofte udfordret! Og så er glæden ekstra stor når det så lykkes for mig. De lykkestunder vil jeg gerne dele med dig, som også elsker at lege i køkkenet.

Billedkunstner og foredragsholder Melanie Christensen

Jeg har atelier og udstilling her i Røverdal.  Jeg maler mest større malerier og med inspiration fra den helt store natur, med en følelse af samhørighed og forbundethed. Foredrag med inspiration fra mange rejser og job som jordemoder i Afghanistan. Fra Jordemoder til Billedkunstner.

Foredragsholder og kunstner Finn Christensen

Arbejder både med fotografi og med foredrag fra mine rejser rundt i verden. Uddannet cand.mag i historie og samfundsfag fra Roskilde Universitetscenter 1981. Gymnasielærer på en række gymnasier senest Viborg Katedralskole 1993-2017. Mellemøststudier fra Syddansk Universitet 2003. Fotos til flere bøger og tidsskrifter. Rejst i en lang række lande med støtte fra bl.a. DANIDA og mange foredrag herfra. Bl.a. Afghanistan, Iran, Sydsudan, Vietnam og Mocambique. Guide i Rom for bl.a. Klassikernes Rejseforening.

Hjørnegaard Rhododendron

Hjørnegaard Rhododendron er en specialplanteskole for rhododendron og andre surbundsplanter. Vi sælger direkte til private kunder, anlægsgartnere, erhverv og offentlige institutioner. 
Vore priser og tilbudsvarer er markedets billigste grundet storindkøb og begrænset åbningstid. 

soilonpaper.net

Tekst og billede kommer senere

Stutteri Torsbjerg

Stutteri Torsbjerg ligger i det naturskønne fredede område ” Dollerup Bakker”, 10 km syd for Viborg. Oprindeligt startede stutteriet i 1994 i Skivum ved Suldrup syd for Aalborg, men flyttede i 2000 sammen med hestene til Dollerup. Stutteriet drives af Bent Melvej Nielsen, som har haft med Islandske heste at gøre siden 1970`erne.

Skelhøje Vandværk

Skelhøje vandværk forsyner Skelhøje, Lysgaard, Dollerup, Sjørup og Grundvad samt opland med rent drikkevand.

positivskydning.dk

Journalist, forfatter og foredragsholder med speciale i jagt og de etiske aspekter omkring menneskets brug/misbrug af naturen. Udgangspunkt i nyere tids historie og fremtiden. Har udgivet: “Radiobogen” (Forlaget Ajour 2002). “Haglgeværet” (Lindhardt & Ringhof 2021). “Jagt i Danmark – seneste 100 år”  (Gads Forlag 2022).

Mail: thorkild@ellerbaek.eu