Ombetrækning af stole i Ravnsbjerghus 🪑✂️

Så er vi på med en gang opfriskning af stole i forsamlingshuset, da stolene trænger til nyt stof. Du kvalificerer dig til processen, hvis du har en saks eller flere i husstanden. Ejer du ikke en saks, så kom gerne alligevel, for selskabet er altid godt og processen overskuelig. Særligt når vi bliver flere om det!

✂️ d. 9. og 10.8 fra kl 16 mødes vi i forsamlingshuset til ombetrækning af stole.

Man må gerne medbringe en god stofsaks og en kraftig hæftepistol, hvis man skulle have sådan en (ellers har vi også selv) – og så ellers bare møde op med godt humør. Vi regner med, det bliver rigtigt hyggeligt og at vi på den måde kan spare en hel del penge på professionel ombetrækning. Undervejs køber vi Takeaway, som betales af beboerforeningen- og så bliver man, så længe, man har lyst (kommer nok til at slutte ved 22-tiden). Man behøver ikke være med fra starten, men kan bare troppe op, når man synes.

På beboerforeningens vegne – admin