Forår 🌱🦋🌷 = forårsrengøring 🧼🪣🧹

Så er der forårsnyt fra både bestyrelsen og loppefinderne samt en fotorapportage fra den dag, hvor Dollerup blev kløvet at tohjulede atleter 🚴🏻‍♂️🚴🏽‍♀️🚴🏾

Forårsrengøring

Søndag d. 22. maj kl 10-13 er der den årlige rengøring af forsamlingshuset – både ude og inde. Der er opgaver af flere karakterer, som plejer at være: fjernelse af alger, feje gangarealer, fjerne blade fra græsplænen, vaske gulvet, måske pudse vinduerne og rense i krogene i huset. Det er altid hyggeligt, og sjovt at være sammen om noget effektivt og nyttigt.
Sidste år fik vi bygget et nyt læhegn til affaldsspanden, efter at den havde været brændt ned grundet en varm engangsgrill.

Kom frisk og gør lokalerne og grunden lækker til vores kommende arrangementer. Og gør det pænt til gavn og glæde for dem som lejer det.

Dagen starter med morgenbrød kl. 10.

Ved samme lejlighed kan man passende kaste et blik på den nye legeplads, der er opført ved ishytten. Louise har her en etbilledrapportage fra den dugfriske opførelse.

Foto af Louise

Loppemarked 11. juni

Kl 10-14 lørdag d. 11. juni er der ved forsamlingshuset arrangeret et loppemarked af lokale beboere. Saml alt det sammen, som forårets oprydning har manet frem fra støvet, som du ikke længere skal bruge og kontakt Jette for at få en stand. Måske kommer der en besøgende på loppemarkedet, som mangler netop dét.

Alle henvendelser til Jette Vestergaard

 📞 Tlf. 24216673

 📩 mail: jetposten@gmail.com.

Se mere omkring loppemarkedet i en tidligere nyhed ved at klikke her.

Et udpluk af arrangørerens egne lopper

Billedrapportage: VM i duathlon 7/5