Hjemmesiden er i luften 🚀

Ja, det er så webmaster Karina her. På vegne af beboerforeningen byder jeg velkommen til dollerupbakker.dk som er vores nye samlingssted for begivenheder i og omkring byen.

Dette er en nyhed. Sådan ser de ud. De seneste tre nyheder er at finde på forsiden så du nemt kan følge med. Ældre nyheder kan du finde i menuen i toppen af siden.

Vil du ikke gå glip af nyheder? Så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev fra formularen på forsiden. Så får du besked i samme sekund som der udgives en nyhed fra denne side på din e-mail.

Hvad er så nyheder? Nyheder er alt det som du er vant til fra nyhedsbrevene pr. mail. Nu bliver de ikke samlet til bunke, men frigivet lige præcis når det er passende. Det kan være indbydelse til begivenheder, indkaldelse til generalforsamling eller en billedserie fra seneste begivenhed og meget mere.

Alt kan være nyheder. Så hjælp mig og beboerforeningen med spændende og levende indhold ved at tage fotos af aktiviteter i byen og gerne et amatør-journalistisk skriv som kan følge med. Kontakt mig, så hjælper jeg med at få det på hjemmesiden.

Klik dig gerne omkring på siden.

God læselyst.

– admin