Jan 2, 2020

Nyhedsbrev DECEMBER 2019

Hej alle beboere i Dollerup og omegn, så er vi klar med endnu et nyhedsbrev

Nyhedsbrev nr. 5. december 2019

Nyhedsbrevet tilstræbes udsendt så snart der er aktuelle nyheder, store som små. Du kan også orientere dig på hjemmesiden http://dollerupbakker.dk/ om der skulle være noget nyt. Her vil aktuelle nyheder blive lagt på så snart de kendes.

Nyhedsbrevet vil blive sendt ud til alle som har en mailadresse tilknyttet beboerforeningen, har du ikke oplyst din, så kan du kontakte Julie Lützen på info@julieluetzen.com og blive sat på den. Samtidig vil det blive lagt på hjemmesiden.

Så er det tiden for betaling af Kontingent

For at have stemmeret ved Generalforsamlingen den 17. marts 2020 skal kontingentet være betalt inden, men må gerne betales snarest muligt.

Skulle du være en af dem som endnu ikke har meldt sig ind i Dollerup beboerforening, så har du muligheden for det nu eller du kan også forlænge dit medlemskab ved at betale på:

Bank:  Reg.nr.9255 Kontonummer. 0807373293

Kontingentet for 2020 er uændret: Husstand 300 kr. Enlige 150 kr.

 

Juleudsmykning 2019 Som det kan ses i området Ravnsbjergvej og Dollerupvej har vi igen i år fået sponseret juletræer til vores juleudsmykning.

Der skal lyde en stor tak til hjørnegården for sponsoratet.

 

Arrangementer

Nytårsbrunch den 5. januar 2020 kl. 10

Traditionen tro, så indkaldes der igen til nytårsbrunch i Ravnsbjerghus.

Kom og ønsk din nabo godt nytår! Der er ingen tilmelding, bare mød op.

Der vil blive serveret brunch med alt hvad hjertet kan begære, kaffe, te og sikkert også en lille en.

Arrangementet koster kun kr. 25,- for voksne.

HUSK at sætte X i kalenderen denne dag.

Bestyrelsesmøde den 15. januar 2020 kl. 19 hos Aase Har du forslag eller andet du ønsker bestyrelsen skal tage op, så har du mulighed for at kontakte et medlem af bestyrelsen i god tid inden mødet.

 

Ny fotoudstilling i Ravnsbjerghus 18. januar 2020 Kom og vær med til fernisering i Ravnsbjerghus kl. 14, hvor man kan få en snack og et glas vin.

Torben Brandt der bor i Dollerup, nærmere betegnet i ”Ravnesøstrenes hus” på Dollerupvej, har altid sit fotografiapparat med sig, når han dagligt går ture i omegnen. ”Man ved aldrig, hvilket motiv der dukker op” siger han, ”og man kan være sikker på, at lige den dag, man ikke har apparatet med, er der en meget smuk eller dramatisk himmel eller en helt speciel situation med nogle af de mange dyr, der græsser i omegnen”

I løbet af de sidste 10 år er det blevet til rigtig mange fotos, og det er et udvalg af disse, der nu udstilles. Motivkredsen omfatter især Dollerups natur, året og døgnet rundt og de mange dyr, man kan møde rundt om i Dollerup. Som Torben siger ”Når man har sit kamera med på sine gåture, skærpes opmærksomheden for omgivelserne. Man lægger mærke til flere detaljer end ellers og prøver at forudse, hvornår det optimale øjeblik kommer for det foto, man ser for sig”

Ingen af de udstillede billeder er efterbehandlet i Photoshop eller lignende. ”Jeg kan godt lide den ekstra spænding ved, om det lykkes mig at få motivet eller situationen i kassen her og nu, uden ønske om senere at forbedre billedet”.

Ved åbningen af udstillingen vil der være en lille konkurrence ”Gæt tre bakker i Dollerup”

 

 

Fredagsfrokost 7. februar 2020 Husk Fredagsfrokost i forsamlingshuset den 7. februar 2020 kl. 12, særskilt indbydelse med tilmelding vil blive sendt ud.

 

Yderligere mulighed for at gå sig til et serviceabonnement og en Hjertestarter i Røverdal

Til Hjerteforeningens landsindsamling i maj måned 2020, har vi mulighed for at gå os til et års abonnement på service til vores hjertestarter, pris kr. 3588,-. Jeg er pt. ved at undersøge hvad dette abonnement indebærer. Hvis der kan samles 4 indsamlere, så får vi et års abonnement gratis.

Derudover er der igen mulighed for at gå sig til yderligere en hjertestarter. Denne kunne placeres i Røverdal, hvor der har været et ønske om at få en opsat også.

Jeg vil gerne stå for det igen som gruppestarter, men det kræver at der er minimum 15 deltagere til at indsamle og her skal vi måske have Røverdal lidt på banen.

Lad mig høre om der er et ønske om at starte en gruppe op.

 

Hjemmeside

Hjemmesiden http://dollerupbakker.dk/ Bestyrelsen

Har du brug for at kontakte bestyrelsen?

Bestyrelsen for Dollerup beboerforening er efter generalforsamlingen marts 2019:

Formand:                Kjeld Flammild:  kjeld@flammild.dk  Tlf. 91 33 56 81

Næstformand og:    Sidsel Autrup: sidsel@svaner.dk Tlf. 61 34 95 94 Sekretær              

Kasserer:                 Aase Tonnesen  aasetonnesen@gmail.com Tlf. 21 60 66 47 eller 86 63 83 94

Driftsansvarlig forsamlingshus:      Karl Emil Godiksen: karlemil@enfiber.dk Tlf. 27 12 84 89 eller 86 63 84 89

Medlem:                 Bent Melvej: bmn50@mail.dk Tlf. 40 27 65 66

Formand for

kunstudvalg:           Karl Emil Godiksen: karlemil@enfiber.dk Tlf. 27 12 84 89 eller 86 63 84 89          

Suppleanter:           Karen Jensen:  bonnelykke.dollerup@gmail.com  Tlf. 60 91 73 06

Udlejning forsamlingshus:      Trine Brandstrup:  trinebrandstrup@gmail.com tlf. 22 66 19 81

Bladansvarlig:         Ledig

 

 

                               

Kjeld Flammild Formand

Comments