Sep 4, 2019

Nyhedsbrev SEPTEMBER 2019

Hej alle beboere i Dollerup

Nyhedsbrev nr. 2 september 2019

Nyhedsbrevet vil blive tilstræbt udsendt så snart der er aktuelle nyheder, store som små. Du kan også orientere dig på hjemmesiden http://dollerupbakker.dk/ om der skulle være noget nyt. Her vil aktuelle nyheder blive lagt på så snart de kendes.

Nyhedsbrevet vil blive sendt ud til alle som har en mailadresse tilknyttet beboerforeningen, har du ikke oplyst din, så kan du kontakte Karen Ellerbæk på karen@ellerbaek.eu og blive sat på den. Samtidig vil det blive lagt på hjemmesiden.

Hjemmeside

Hjemmesiden http://dollerupbakker.dk/ er blevet opdateret med ændret format og med de sidste nyheder. Desværre kan jeg konstatere at webdesignet ikke helt lever op til det som vi forventer, så jeg regner med at vi skifter udbyder på et tidspunkt, således vi kan få siden til at ligne det vi gerne vil have. Har du forslag til en udbyder, så er du velkommen til at sende mig en mail på kjeld@flammild.dk .

Bestyrelsen

Har du brug for at kontakte bestyrelsen, kan du klikke på nedenstående link for at se sammensætningen.

http://dollerupbakker.dk/bestyrelsen

Trafikale forhold i byen

Vores kontakt til kommunen har endnu ikke affødt nogen reaktion, så vi vil i nærmeste fremtid prøve at tage kontakt igen, således vi kan få foretaget den trafikmåling som de havde lovet skulle foretages i maj måned. Det var meningen at de skulle foretages på ca. samme tid hvert år over en periode på 3 år, således man kunne sammenligne resultatet fra år til år, men det må siges allerede at være passé.

Den bestilte fotovogn har vi ikke set noget til, det kan være der er andre der har set den i Dollerup?

Arrangementer

Sommerbrunch som blev afholdt forrige lørdag, blev en stor succes. Der var omkring 30 voksne og 15 børn, som alle fik en god brunch, før man gik på heden og plukkede bær til Dollerupsnapsen. Denne snaps er for øvrigt blevet omdøbt til ”Vibekes Dollerupsnaps”. Desværre mistede vi jo vores tidligere for-mand(kvinde) gennem mange år, i en alt for tidlig alder. Vi har derfor, til minde om Vibeke og hendes store engagement i Dollerup beboerforening i Dollerup som helhed, omdøbt denne snaps til hendes ære.

Efter gåturen har alle haft en dejlig dag i Ravnsbjerghus med lækker mad, indsamling af bær og leg på plænen med mange nye børnefamilier, En rigtig hyggelig dag. 

Der er vist bær nok til Vibekes Dollerup snaps de næste mange år.

 Men arrangementerne stopper ikke her.

 Fredagsfrokost

Husk Fredagsfrokost i forsamlingshuset den 6. september kl 10

 

Ny kunst i Dollerup forsamlingshus

Med skoven i ryggen og søen for fødderne

Per Bødskov udstiller malerier i Ravnsbjerghus, Dollerup i september og oktober.

Fernisering i huset søndag den 8. september fra kl. 14

Per Bødskov er uddannet billedkunstlærer og er altid på udkig efter farver og spor i landskabet som inspiration. Han kan ikke lade være med at male. Ofte med humøret i top og andre gange som lynafleder.

Billederne spænder bredt i farvevalg fra meget lyse og næsten figurative til mørke og dystre kompakte.

Han betegner sine billeder som naturalisme og bygger sine egne landskaber ud fra inspirationen i naturen.

Per Bødskov er tidligere billedkunstlærer på Karup Skole og har en omfattende række udstillinger bag sig, også på flere censurerede kunstudstillinger. Bl.a. den censurerede udstilling i Bjerringbro Kunstforening og på Vesthimmerlands Kunstforenings Efterårsudstilling. 

Mød kunstneren på søndag i

Forsamlingshuset

Kunstudvalget

 http://perboedskov.dk/index.html

 

Nu har Beboerforeningen igen arrangeret Dollerup Grand Prix.

For dem som blev skuffet sidste år, er der nu mulighed for et comeback, og dem der lå i front, men som ikke fik en præmie, er der mulighed for at nå at få bilen modificeret lidt.

Sæbekasseløb den 21. september 2019 kl. 14

(kom i god tid, da vi skal have kigger bilerne efter) med efterfølgende grill m.v. (eget medbragt mad)

Kom ud af starthullerne. 

Nu er det tiden at få støvet den gamle bil af, eller at få bygget en ny og bedre. Gå på jagt efter de helt rigtige hjul, da det er dem som er kernen i hele bilen.

Lav en hyggelig weekend med børnene eller børnebørnene og få bygget den mest elegante sæbekassebil der findes.

Har du ingen børn eller børnebørn i nærheden, så find legebarnet frem i dig selv og gå i gang med at bygge og få en hyggelig weekend ud af det.                                                      

Der vil blive kørt flere individuelle heats og der vil være flotte præmier at vinde, både for flotteste og hurtigste bil. Det kan også være at der vil blive mulighed for at spille på bilerne. Tilmelding til deltagelse i løbet, skal ske til kjeld@flammild.dk senest den 15. september 2019

Kontingent

Skulle du være en af dem som endnu ikke har meldt sig ind i Dollerup beboerforening, så har du muligheden for det nu.

Kontingentet for 2019: Husstand 300 kr. Enlige 150 kr.

Bank:  Reg.nr.9255 Kontonr. 0807373293

Comments